top of page

Cojubel, de referentie op de markt van plasticfolie en zakken!

Cojubel zoekt een tweetalig (NL-FR) commercieel bediende (M/V)! Info en Contact.

BATIMENT

BOUW

Cojubel biedt u een uitgebreid gamma aan om te beantwoorden aan de behoeften van alle vakmannen die op de werf aanwezig zijn! Dankzij onze technische kennis in combinatie met ons luisterend oor voor de specifieke behoeften van onze klanten, kunnen wij innovatieve en vaak economische oplossingen voorstellen.

Aménagements extérieurs

LANDBOUW

Dankzij de jarenlange samenwerking met onze Finse partners RANI en PIIPPO, en onze kennis over de landbouwsector van onze commerciële dienst, biedt Cojubel aannemers en landbouwers hoogwaardige, innovatieve producten aan.

AGRICULTURE
SACHERIE

ZAKKEN

Dankzij de historische zakkenactiviteit van Cojubel kunnen wij inspelen op alle behoeften van de markt: bigbags, zakken in polypropyleen en jute, asbestgamma, en dit in alle materialen, hoeveelheden, afmetingen en gewichten.

en zakken in polypropyleen. Door de materiaalkennis van PP en PE is het gamma verder geëvolueerd en heeft het zich uitgebreid naar de bouw, landbouwsector en de industrie.

De filosofie van ons bedrijf is gebaseerd op een langdurig partnerschap met onze klanten, zowel op de Benelux-markt als daarbuiten. Dankzij onze ervaring en knowhow sinds meer dan een eeuw hebben wij ons kunnen positioneren als dé specialist van producten op basis van jute enerzijds en plastic anderzijds. Wij worden regelmatig geraadpleegd in verband met de technische ontwikkeling van nieuwe producten.

Cojubel biedt een exclusieve service dankzij zijn meertalig team en snelle levering. Of u nu een materialengroep of -handel, een landbouwbedrijf of een landbouwer bent, wij luisteren naar u om de meest efficiënte oplossing te vinden die het best beantwoordt aan uw behoeften!

Het gamma van Cojubel telt meer dan 500 producten vervaardigd op basis van polyethyleen, polypropyleen of jute! Neem contact met ons op!

Samen sterk in…

ABOUT

Cojubel, dat is:

  • Een geschiedenis van meer dan 100 jaar

  • Een gamma van meer dan 500 producten

  • Jaarlijks nieuwe innovaties om te beantwoorden aan uw behoeften

  • Allemaal dankzij een krachtig team dat naar u luistert en steeds tot uw dienst staat!

Cojubel begon zijn weefactiviteiten met doek en vlas voor export in 1900. COJUBEL luistert naar zijn klanten en naar de markt waardoor het gamma steeds evolueert met producten op basis van jute, synthetische zeildoeken

Wie zijn wij?

CONTACT

COJUBEL NV

Heulsestraat 89

8860 Lendelede

België

fax-512.png

+32 56 35 65 18

We hebben uw bericht ontvangen en zullen zo snel mogelijk antwoorden.

CONTACT

Cojubel zoekt een tweetalig (NL-FR) commercieel bediende (M/V) !

bottom of page